تست پي سي آر براي كرونا ويروس كرونا

مكاني براي خلوت كردن با يك ديجيتال ماركتر

تست پي سي آر براي كرونا ويروس كرونا

۲۰ بازديد

نسل جديدي از ويروس‌هاي خانواده‌ي كرونا (تاجدار) است كه به نام SARS-CoV-2 شناخته مي‌شود. سازمان بهداشت جهاني، اولين بار در تاريخ 31 دسامبر 2019 ميلايدي از وجود آن مطلع گرديد. اين در حالي است كه چندين ماه قبل، كشور چين از مشاهده‌ي نسل جديدي از ويروس‌ها كه بر روي دستگاه تنفسي اثر مي‌گذارند، اطلاع داده بود. با اين حال، سازمان بهداشت جهاني، تاييد اين بيماري و طبقه‌بندي اين بيماري به عنوان پاندمي را به وقفه‌ي چند ماهه اعلام كرد كه مورد سرزنش بسياري از مسئولين تراز اول جهاني نيز قرار گرفت. بيماري كوويد-19 اولين بار در شهر ووهان و در كشور چين شناسايي گرديد و بعد از آن به سرتاسر دنيا انتقال پيدا كرد.


با گذشت بيش از يكسال از اين بيماري فراگير جهاني، محققان توانستند به درك بهتري از اين بيماري و راه‌هاي انتقال دست يابند. با توجه به نرخ شيوع بالاي (بسيار مسري بودن آن) اين بيماري، سازمان بهداشت جهاني، بهترين روش براي مقابله با آن‌را، پيشگيري دانست و استفاده از ماسك در اكثر كشورهاي دنيا، اجباري گرديد. پس از ظهور روش‌هاي شناسايي اين بيماري و به منظور جلوگيري از انتقال آن بين افراد (خانواده، دوستان، همكاران و …)، انجام تست كرونا در منزل متداول شد تا در صورت مثبت بودن نتيجه (ابتلا به تست كرونا)، دوران قرنطينه‌ي شخصي آغاز شده و سلامت ديگران به خطر نيفتد.


تست كرونا چيست؟


چندين تست براي تشخيص كرونا وجود دارد. در دسته‌بندي كلي، اين تست‌ها را به تست‌هاي تشخيصي و تست‌هاي آنتي‌بادي. تست‌هاي تشخيصي براي تشخيص وجود ويروس فعال كوويد-19 انجام گرفته و با توجه به نتيجه‌ي آن، فرد بايد ساير اقدامات پيشگيرانه و يا درماني انجام دهد. تست‌هاي مولكولار و آنتي‌ژن از نوع تشخيصي بوده و وجود اين ويروس فعال در بدن را نشان مي‌دهد. نمونه‌گيري اين تست PCR كرونا با استفاده از مخاط بيني، گلو و يا بزاق دهان استفاده مي‌شود. هنگام مواجهه با هر بيماري، سيستم ايمني بدن واكنش نشان داده و موادي را توليد مي‌كند تا عامل نفوذي را از بين ببرد. اين ماده‌ي توليد شده يا همان آنتي بادي بعد از هر بيماري در بدن انسان توليد مي‌شود. در تست آنتي بادي كرونا ، حضور اين ماده در بدن بررسي مي‌شود. اين تست، بر خلاف تست‌هاي تشخيصي، براي شناسايي ويروس فعال در بدن، استفاده نمي‌شود. اين ماده، براي توليد و تكثير در بدن، نياز به زمان چند روزه (و حتي تا چند هفته) دارد و به همين جهت نمي‌توان از آن براي تشخيص ويروس فعال در بدن، استفاده شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.