خط و نشان هاي ژاپن و بريتانيا براي بايننس

مكاني براي خلوت كردن با يك ديجيتال ماركتر

خط و نشان هاي ژاپن و بريتانيا براي بايننس

۲۳ بازديد

در چند روز گذشته، كشورهاي بزرگ و پيشگام اقتصادي دنيا، دست به دامان بانك مركز خود زده و هشدارهايي را به بايننس داده‌اند. اما اصل ماجرا چيز ديگري بوده كه به شيطنت رسانه‌ها، تعبير متفاوتي از آن نقل شده است. حال اصل داستان چه بوده است؟

خريد و فروش رمزارزها تبديل به يكي از روش‌هاي مدرن سرمايه گذاري شده كه بيش از 60 درصد انسان‌هاي روي زمين، حداقل يكبار وارد اين حوزه شده‌اند. وقتي صحبت از 60 درصد انسان‌ها مي‌شود، يعني بيش از 4 ميليارد نفر. اين تجمع عظيم سرمايه در اين حوزه، باعث نگراني حكومت‌هاي جهاني و خصوصا سرمايه‌داران و اقتصاددانان جهان شده است.

هرچه باشد، افراد سرمايه‌دار دوست ندارند كه از معاملات جهاني به بهره بمانند. به همين جهت نيز با استفاده از روابط سياسي و ديپلماتيك كه با سران كشورها دارند، تلاش مي‌كنند تا جلوي تجارت آزاد و جهاني و خصوصا در قسمت رمزارزها گرفته شود. مجموعه‌ي بايننس نيز به عنوان پيشگام عصر تبادلات مالي آزاد، همواره دستخوش هشدارها و اخبار جعلي قرار گرفته است.

بانك‌هاي مركزي كشورهاي پيشرفته دنيا، نياز به سرمايه‌گذاري مردم در داخل بانك‌هاي ملي داشته و تمايل دارند كه پول و سرمايه‌ي مردم در داخل اين نهاد رد و بدل شود. از طرف ديگر، بورس كشورها نيز محلي براي حمايت از صنعت است. اما در بازار رمزارزها، همه چيز به گونه‌ي ديگري بوده و باج و مالياتي به سردمداران حكومتي يا نهادهاي بانكي و اقتصادي داده نمي‌شود. به همين جهت نيز حكومت‌ها به دنبال ريزش سرمايه‌گذاران در اين بازار بزرگ بوده تا بتوانند سرمايه‌ي آنها را در بانك، بورس، ملك و … نگهدارند.

بنابراين، پشت اين اخبار و هشدارها، چيزي جز سهيم شدن در ميزان ثروت و سرمايه نبوده و اساسا نمي‌توان فعاليت مجموعه‌ي عظيم و پرطرفدار بايننس را محدود كرد. اما از طرف ديگر، ترس‌هايي نيز وجود داشته كه قطعا بي دليل نيست و مهمترين آن نيز، داستان‌هاي پولشويي و حمايت از تروريسم جهاني است.

جابجا كردن پول در بين كشورها، حتما بايد تحت نظارت نهادهاي مالي بزرگ دنيا باشد تا مانع از پولشويي شده و از ترورسيم حمايت نشود. اين كار، كاملا منطقي و صحيح است و اساس يك دنياي سالم بوده و قطعا بايد حمايت شود. اما در بايننس، تمامي تراكنش‌هاي مالي، كاملا بدون نظارت شخص سوم صورت گرفته و هر فردي، با يك ايميل ساده مي‌تواند وارد اين صرافي ديجيتال جهاني شده و به هر گوشه‌اي از دنيا كه مي‌خواهد، پول ارسال كند.

هشدارهاي بريتانيا و ژاپن هم بيشتر با محوريت همين قوانين مبارزه با پولشويي بوده و اتهام ديگري به اين مجموعه وارد نشده است. اين دو كشور (و قطعا كشورهاي ديگر دنيا)، خواستار نظارت و شفافيت‌هاي مالي بوده كه سازمان‌ها و ارگان‌هاي سودجو و بعضا وابسته به حكومت‌هاي ديكتاتوري و حامي تروريسم، نتوانند زيرشاخه‌هاي خود را حمايت كرده و پول براي آنها واريز نمايند.

بنابراين، هيچ كدام از اين كشورها نمي‌توانند با فعاليت‌هاي بايننس (حداقل در ظاهر و بطور رسمي)، مخالفت كرده و تنها دست آويز آنها، شفافيت تراكنش‌هاي مالي و در راستاي جلوگيري از پولشويي بوده است. براي يادگيري نحوه افتتاح حساب بايننس اين مقاله را مطالعه كنيد.

 

بهترین فیلم های ژاپنی

داستان توکیو (Tokyo Story)

  • کارگردان: یاسوجیرو اوزو
  • بازیگران: ستسوکو هارا، چیشو ریو و چیکو هیگاشیاما
  • محصول: ۱۹۵۳، ژاپن
  • امتیاز سایت IMDb به فیلم: ۸.۲ از ۱۰
  • امتیاز فیلم در سایت راتن تومیتوز: ۱۰۰٪  مردم ژاپن: آشنایی

رفت و آمدهای کلامی بین شخصیت‌ها در کنار سکانس‌های پر از سکوت و سکون، «داستان توکیو» را به گزینه‌ی مناسبی برای کسانی تبدیل می‌کند که به دنبال یک فیلم ژاپنی دوبله فارسی می‌گردند. در این جا یاسوجیرو اوزو قصه‌ی مردمان برگزیده‌اش را به شکلی پیش برده که انگار در حال تعریف کردن قصه‌ای به عظمت تمام هستی است و شخصیت‌هایش باری به سنگینی تمام مشکلات عالم را حمل می‌کنند. این در حالی است که اتفاقات جاری در قاب، همان اتفاقات جاری در یک زندگی معمولی است.بهترین فیلم های ژاپنی

این برکشیدن مفهوم زندگی از دل چند اتفاق طبیعی، «داستان توکیو» را به یکی از بهترین فیلم‌های تاریخ سینما تبدیل می‌کند.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.